AKTUELNO

Jedan mladić teško je povređen nakon pucnjave do koje je došlo oko sedam sati u beogradskom kafiću na Adi Huji, dok je drugi dva sata kasnije izboden nožem u centru grada.

- Obojica povređenih muškaraca odmah su prevezeni u Urgentni centar gde im je ukazana najbolja moguća pomoć. Mladić koji je upucan i dalje je u teškom stanju, bori se za život, dok je mladić koji je izboden u Dečanskoj nakon urađene dijagnostike utvrđeno da može da ide kući - rekli su iz za Pink.rs iz Urgentnog centra.

Nešto pre 16 sati sa povredom grudnog koša javila se i jedna devojka. Ispostavilo se da ima povrede od metka i da ju je upucao isti muškarac koji je u glavu pogodio nesrećnog mladića. Kako nam je rečeno u Urgentnom centru, dijagnostika je u toku.

Prema navodima iz istrage nju je napadač oteo i nekoliko sati kasnije izbacio iz automobila u blizini Ade Ciganlije.

Do ranjavanja iz vatrenog oružja došlo je oko 7.15 sati u kafiću "Dilema" na Adi huji, kada je muškarac star 24 godine upucan u glavu. Sa teškim povredama glave i mozga prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra.

Nešto posle devet sati došlo je do još jednog incidenta, kada je mladić star oko 25 godina uboden nožem u predelu grudnog koša. Do ubadanja je došlo u Dečanskoj ulici, a povređeni je takođe prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

#Pucnjava

'