AKTUELNO

Potresna ispovest tinejdžerke iz Paraćina: Oduzeo mi je nevinost, nisam više mogla da ćutim...

Tinejdžerka tvrdi da ju je muž njene sestre od tetke više puta napastvovao u napuštenoj vikendici, iako joj na lekarskom pregledu nisu konstatovane povrede.

Mladić N. T. (22) uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak oko 15 sati silovao maloletnu K. M. (13), koja je inače sestra njegove žene. Silovanje se, kako tvrde napastvovana maloletnica i njeni roditelji, desilo u napuštenoj vikendici na Karađorđevom brdu u Paraćinu.

Kako se saznaje, devojčica je pregledana u paraćinskom domu zdravlja, ali nisu uočene povrede koje bi ukazivale na silovanje.

Policija je, međutim, podnela krivičnu prijavu protiv N. T., a da li je počinio delo za koje ga optužuju, biće utvrđeno tokom istrage. On je zasad pušten da se brani sa slobode. Ispovest žrtve

Ispovest žrtve

Roditelji napastvovane maloletnice rekli su da veruju svojoj ćerki, a potom su ispričali šta se tačno dogodilo.

- Poslala sam dete da ide do prodavnice da kupi hleb i mleko. Vratila se uplakana. Rekla je da to više ne može da izdrži i sve mi je do detalja ispričala - rekla je devojčicina majka.

O detaljima je, uz pristanak roditelja, govorila lično napastvovana maloletnica.

- Kada sam se vraćala iz prodavnice, delom puta gde nema žive duše sreli smo se i on je počeo da me vuče za jaknu. Molila sam ga da me pusti, vikala na njega, ali on to kao da nije čuo. Rekao mi je: "Pustiću te kad obavim ono što sam hteo!" - objašnjava K. M. Tada ju je, kako kaže, uvukao u oronulu vikendicu.

- Unutra ima jedan krevet. Vukao me je do njega. Pokušavala sam da se otrgnem, ali nisam mogla. Bacio me na krevet i silovao - tvrdi sagovornica.

Uzeo joj nevinost

Ona kaže da ovo nije bio prvi put da ju je zet napastvovao.

- Oduzeo mi je nevinost pre nekoliko meseci. I tad me je silovao. Pretio mi je da će nas sve pobiti ako bilo kome kažem za to. Zbog pretnji, ali i sramote, nisam smela o tome ništa da pričam. Nažalost, to nije bio poslednji put. Kad god je hteo, on me je na silu uvlačio u tu vikendicu i protiv moje volje imao odnos sa mnom - kaže devojčica u prisustvu roditelja.

Kako nam je objasnila, ni sestri od tetke, koja je udata za nasilnika, ništa nije govorila.

- Kako sam mogla bilo šta da joj kažem.? Mislila sam da će se N. T. dozvati pameti i da će me s vremenom ostaviti na miru, ali ne... Više nisam mogla da izdržim i sve sam rekla mami - kaže potresena devojčica.

#Silovanje

'