AKTUELNO

U četvrtak je došlo do tragične saobraćajne nesreće na doljevačkoj naplatnoj rampi u kojoj je smrtno stradala Stanika Gligorijević (52) iz knjaževačkog sela Debelica, a povređene su još četiri osobe među kojima i direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić.

Za izazivanje nesreće osumnjičen je Babićev vozač D. S. (35).

Vozač D. S. je upravljao "škodom superb" u kojoj se nalazio Babić kada je na naplatnoj rampi umesto u kanal u kojem se putarina naplaćuje elektronski, ušao u onaj gde se plaća gotovinski i udario u "opel astru" na čijem je zadnjem sedištu sedela nesrećna Stanika.

Od siline udarca koji je bukvalno razneo zadnji vozila, Stanika je preminula na licu mesta a iz gomile zgužvanog metala morali su da je izvlače vatrogasci.

Teško je povređena i njena sestra M.A. (54) koja je bila na mestu suvozača dok je njen zet S.A. (48) zadobio lakše povrede. Lakše je povređen i S.S. ( 64) koji je bio za volanom svog "folksvagen pasata" kada ga je otpozadi usled lančanog sudara udarila "opel astra".

Babić je, kako se saznaje, zadobio prelom butne kosti i povredu unutrašnjih organa i prebačen je u Klinički centar u Nišu.

#Saobraćajna nesreća

#Zoran Babić

'