AKTUELNO

Pink.rs je povodom godišnjice smrti Jelene Marjanović posetio grobno mesto gde svirepo ubijena pevačica počiva, a nešto oko 11 sati na grob je došao njen suprug Zoran sa ocem, bratom, snajom i sinom.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a na njenom grobu danas su njeni najbliži upalili sveće.  Na grob je stigao i sveštenik koji će održati parastos.

Svekrva ubijene pevačice ni ovaj put nije došla na pomen.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

I ranijih godina povodom godišnjice smrti na Jelenin grob su izlazili članovi njene familije, ali i porodice njenog supruga Zorana sa kojim je živela.

Foto: Pink.rs

Majka otišla za ćerkom dozivajući njeno ime!

Zorica Krsmanović (53) umrla je u Borči, u oktobru prošle godine, dozivajući svoju mrtvu ćerku. Nije dočekala da sazna ko je ubio njeno dete, i izdahnula je na rukama rođene sestre. Prethodne večeri Zorica je od zeta Zorana Marjanovića tražila da joj dovede unuku Janu.

Ubistvo Jelene Marjanović još nije rešeno. Ubijena je žena u sred belog dana, a njeno dete godinu dana kasnije je saznalo da mame više nema.

Foto: Pink.rs

Jelena je pronađena u kanalu na nasipu Crvenka u Borči , na dva kilometra od mesta na kojem je poslednji put viđena dok je džogirala.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Zbog ubistva pevačice dva puta je podizana optužnica protiv njenog supruga Zorana.

#Jelena Marjanović

'