AKTUELNO

Od smrti pevačice prošlo je više od devet meseci.

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, odlučio je da kaže istinu svojoj petogodišnjoj ćerki Jani.

Devet meseci posle smrti moje supruge odlučio sam da petogodišnjoj ćerki Jani kažem istinu. Nije prošao dan, a da nije pitala gde joj je majka. Rekao sam joj da je mama ubijena, da je više nikad neće videti i da je sada na nebu. Obećao sam joj da ću je uskoro odvesti na majčin grob jer je ona to tražila, rekao je Marjanović.

Bilo mu je, kako je dodao, mnogo teško da sa detetom razgovara o tome, ali je smatrao da Jana treba sve da zna.

Foto: Printscreen Facebook

Veoma mi je bitan odnos s Janom, ali i njeno mentalno stanje. Svakog dana sam se plašio da od nekog drugog ne sazna istinu koja nam je upropastila život. Bilo mi je žao da je gledam i da na neki način svaki put izbegavam razgovor s njom o Jeci. Do sada smo joj govorili da je mama otišla da trči, da je nestala i da je tražimo. Stalno me je pitala kada ćemo je pronaći. Bilo me je i sramota njenih progleda, jer sam nešto strašno krio od nje– ispričao je Marjanović.

Ispričao sam joj šta se sve dogodilo tog kobnog dana. Pitao sam je da li se seća kada smo bili na nasipu i kada je mama otišla da trči – objašnjava suprug pevačice i dodaje da mu je Jana rekla da se seća.

Nakon toga joj je rekao da je mamu, kad je otrčala, susreo neki zlikovac i ubio je i da je ona sada na nebu.

– Odmah me je pitala da li je mama isto tako lepa i na nebu i kada ona može da ode tamo da je vidi. Objasnio sam joj da mi tamo ne možemo da idemo, ali da ona može da nas gleda odozgo i da je srećna onda kad smo mi veseli i nasmejani. Bila je tužna i, kako ne bi zaplakala, nastavio sam da joj pričam o tome da mama nije svojom voljom otišla, već da je taj zlikovac kriv za to – dodao je Zoran kroz suze.

Prema njegovim rečima, usledila je serija Janinih pitanja.

Želela je da zna kako zlikovac izgleda, kako se zove, gde je sada i zašto je ubio njenu mamu, a Zoran joj je objasnio da ne zna mnogo toga, ali da će ga policija naći i da će nakon toga monstrum život provesti u jednoj maloj sobici potpuno sam.

Foto: Printscreen Facebook

Jana ga je pitala šta to znači kad neko umre. Zoran joj je, kako je rekao, objasnio da, kad čovek umre, njegovo telo ostaje na zemlji i da se sahranjuje na groblju, ali da duša odlazi na nebo.

Interesovalo ju je da li ona može tamo da ide – prepričava Zoran razgovor i otkriva koje pitanje ga je najviše zabolelo.

Pitala je kada će ona da umre i da što pre bude sa mamoom. Objasnio sam joj da ona prvo mora da završi školu, da se uda, rodi decu I da ostari I da će se to desiti tek kad bude stara. Rekao sam joj da mi svi moramo jednog dana da umremo. Jana je pametna devojčica i verujem da sam samo uz Božiji blagoslov uspeo sve ovo da joj objasnim – uveren je Zoran.

S. M.

#Jelena Marjanović

#Smrt

#Ubijeni

#Zoran Marjanović

'