AKTUELNO

Lekari su pokušali kardiopulmonalnu reanimaciju u KC Vojvodine u Novom Sadu , ali mu nije bilo spasa.

Branko Vujčić (62) koji je danas pištoljem ubio suprugu Desimirku (55), a zatim sebi pucao u glavu preminuo je večeras u KC Vojvodine u Novom Sadu, saznaju “Novosti”.

Žena je umrla na licu mesta, a Branko je prevezen u bolnici u Somboru, a zatim je zbog teških povreda prevezen u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

- Tetka je nešto više od godinu dana radila u Nemačkoj čuvajući starije osobe i tako su se ona i teča izdržavali od njene zarade. On nije radio, ali tetka Desmirka je htela da mu nađe neki posao u Nemačkoj, da vozi kamion, ali on to nije prihvatio. Nisu se najbolje slagali, pa je ona odlučila da se razvedu, jer dece nisu imali - kaže njen sestrić Stefan.

PROČITAJTE JOŠ: TUGA kod Šapca, četvoromesečna beba PREMINULA U KOLICIMA: Odjekuju vapaji neutešnog oca

Nesrećna žena prekjuče je iz Nemačke na kratko došla u Sombor i Branko je ubio.

- Svi smo u šoku i ne možemo da poverujemo šta se dogodilo - skhrana je njena rodbina.

Prema jednoj od verzija događaja, Branko je, navodno, neposredno pre nego što je pucao u Desimirku, pozvao policiju telefonom i najavio ono što će uslediti. Nezvanično, somborska policija zbog toga je u rekordno kratkom roku stigla na mesto ubistva, ali žrtva već tada nije davala znake života, dok je ubica, koji je pokušao samoubistvo pucajući sebi u glavu, bio bez svesti.

Ovdašnja policija još ispituje sve okolonosti nesrećnog slučaja.

#Samoubistvo

#Sombor

#Ubistvo

'