AKTUELNO

U stravičnom sudaru autobusa i kamiona kod Kuršumlije nastradalo je pet osoba. Kako mediji prenose jedna žena je nestala - nije među stradalima, a ni među povređenima.

Na magistralnom putu Niš - Priština u selu Barlovo, kod Kuršumlije, jutros je oko 6.45 časova, došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj je, prema prvim informacijama, nastradalo pet osoba.

Foto: MUP Srbije

U nesreći je stradao vozač autobusa Nišekspresa S.M, vozač kamiona tutinske registracije Z.K, kao i tri žene, putnice autobusa - I. V., J.R. i B.P.

Na mestu direktnog sudara stradao je vozač autobusa Nišekspresa S.M, vozač kamiona tutinske registracije Z.K, kao i dve žene - putnice autobusa. Peta žrtva - teško povređena medicinska sestra iz Prokuplja preminula je na operacionom stolu u niškom Kliničkom centru.

Foto: MUP Srbije

Na putu Prokuplje - Kuršumlija u ataru sela Barovo oko sedam časova došlo je do direktnog sudara autobusa i kamiona.

Foto: MUP Srbije

Autobus se kretao iz pravca Kuršumlije ka Prokuplju, prešao je na suprotnu stranu kolovoza i udario je u kamion.

Foto: MUP Srbije

Nakon sudara oba vozila su se zapalila. Autobus je potpuno izgoreo i u njemu su ostala tri ugljenisana tela – tri putnika i vozač.

Medicinska sestra preminula tokom operacije

Medicinska sestra iz Prokuplja R.D. (50) koja je imala povrede trbuha i grudnog koša u saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlije preminula je na operacionom stolu u niškom Kliničkom centru. Miodrag Lazić, direktor Urgentnog centra je rekao da je umrla zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja. U KC su smeštena i rođena braća V.R i V.R. (58 i 57). Jedan ima povredu ekstremiteta, a drugi glave. Za sada su u dobrom zdravstvenom stanju.

Podsetimo, u autobusu, koji se posle direktnog sudara s kamionom zapalio i potpuno izgoreo, bilo je desetak putnika.

#Saobraćajna nesreća

#žrtva

'