AKTUELNO

U Hitnoj pomoći su potvrdili da je na terenu nekoliko lekarskih ekipa.

Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice dogodila se nesreća kada je autobus GSP, na liniji 20, pun putnika udario u kiosk. Reč je o autobusu na liniji Mirijevo 3 - Veliki Mokri Lug.

Ova informacija potvrđena je za Pink.rs u MUP-u.

- Nesreća se dogodila na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice oko 10 i 20 sati, a povređene su četiri osobe. Policijske ekipe trenutno vrše uviđaj, nakon čega će se znati šta je uzrok nesreće - kažu u MUP-u.

Kako nam je potvrđeno u Hitnoj pomoći, na terenu je nekoliko lekarskih ekipa, ima povređenih, ali stepen njihovih povreda je još uvek nepoznat. Prema pisanju pojedinih medija, dve osobe zadobile su teže povrede.

Foto: Informer

Autobus pripada firmi "Ariva", najvećoj i najmoćnijoj u Konzorcijumu privatnih prevoznika.

- Vozilo je bilo na pregledu sinoć, baš kao što se svakog dana pregleda. Novije je proizvodnje, staro godinu-dve, nikada sa njim nije bilo nikakvih problema. Vozač D. K. je mlađi, nikada nije imao incidenata. Prema mojim informacijama četiri osobe su lakše povređene - rekao je Drago Tošić, prvi čovek Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Pročitajte još: HULIGANI DIVLJALI ISPRED KUĆE IVICE ILIEVA! Zamalo izazvali požar, kršili i lomili sve redom! Policija ih brzom intervencijom POHAPSILA

Šta se dogodilo?

Kako prenose mediji, autobus je dobio tzv. iber-turažu što znači da je sam od sebe dobio na brzini, a da vozač jednostavno nije mogao da učini ništa.

Srećom, vozač je bio izuzetno priseban pa je krenuo uzbrdo čime je znatno smanjio brzinu autobusa.

Autobus je udario u lokal koji se nalazi u blizini same raskrsnice dok je išao uzbrdo, iz pravca Vojislava Ilića ka Mirijevu.

#Autobus

#Beograd

#Sudar

'