AKTUELNO

Veliki broj pripadnika policije na izlazima iz Novog Sada od jutros zaustavlja i proverava vozila zbog trostrukog ubistva koje se rano jutros dogodilo u tom gradu, kada je ubijena porodica Pajić - otac, majka i ćerka.

Policija intenzivno traga za Goranom Jankovićem, suprugom ubijene Mirjane koji je osumnjičen za ovaj monstruozan zločin.

Stravično trostruko ubistvo otkriveno je jutros kada je sestrić porodice Pajić otvorio vrata kapije i video krvave mrlje. Pozvao je policiju koja je pronašla beživotna tela Branislava Pajića (57), njegove supruge Nade Pajić (57) i njihove ćerke Mirjanu Janković (32).

Foto: Kurir/S.S

Mirjanin suprug Goran, koji je glavni osumnjičeni za ovo ubistvo, nalazi se u bekstvu, zbog čega je policija od jutros na svim izlazima iz Novog Sada i detaljno kontroliše svako vozilo i građane koji su se uputili van grada.

Foto: Printscreen Facebook/Mirjana Pajić Janković/Privatna Arhiva

Podsetimo, Mirjana je Gorana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu praska supruzi.

Prema prvim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora.

Pročitajte još: Ovo je Mirjana koja je sa roditeljima ubijena jutros u Novom Sadu: Njen muž je glavni osumnjičeni - Imao zabranu prilaska (FOTO)

#Novi Sad

#Ubistvo

#potera

'