AKTUELNO

Marjan V. osumnjičen je za ubistvo Jugoslava Cvetanovića u Vranju, a policija ima pouzdana saznanja de je upravo on obavio i likvidacije Veselina Kalezića i Mila Ilića u Podgorici, kao i Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji.

Marjan V. uhapšen u Novom Sadu pre dva dana. Podsetimo, Podgoričanin Veselin Vesko Kalezić, navodni pripadnik kavačkog klana, ubijen je u novembru prošle godine u naselju Stari aerodrom u Podgorici i to sa 10 hitaca iz pištolja pred brojnim svedocima koji su kasnije tvrdili da nisu videli ubicu. Kalezić je odmah podlegao povredama, a ubica je pobegao ka automobilu "reno megan" koji je ubrzo nakon zločina pronađen zapaljen u selu Botun.

Milo Ilić (28) početkom maja ove godine likvidiran je sa 13 hitaca u leđa nasred ulice u Podgorici. Ilić je, inače, u policijskoj evidenciji označen kao pripadnik "kavačkog klana" i jedan od najbližih saradnika Veska Kalezića.

Goran Tasić, zvani Gokče (46), kontroverzni biznismen iz Vranja, ubijen je u sačekuši u Amsterdamu u martu prošle godine. Tasić je u Srbiji imao debeo policijski dosije, a bio je blizak s poznatim ličnostima iz sveta estrade i sporta. Holandska policija sumnja da je ubijen u obračunu zbog narkotika. Navodno je i on bio blizak kavačkom klanu.

#Hapšenje

'