AKTUELNO

Mladić je izrešetan u ulici 27. marta.

Vlastimir Milošević (33) ubijen je juče u Beogradu nedaleko od zgrade u kojoj je živeo u Ulici 27. marta.

Ubistvo se dogodilo oko 7 časova, a njemu je prethodila potera za Miloševićem.

- Kada sam se probudio i počeo da se spremam za školu, roditelji su mi rekli šta se dogodilo. Znam ko je ubijeni, ali ga nisam lično poznavao. Ono što sam čuo od oca je to da je momak pokušao da pobegne prekoputa ulice, ali je od zadobije rane pao, ubica ga je sustigao i likvidirao. Roditelji su mi rekli da je bio kulturan i fin momak, bili su šokirani kada su videli o kome se radi - rekao je komšija Nikola za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

U marketu, u blizini kog se dogodilo ubistvo, prodavci su u neverici primili vest o smrti Vlastimira Miloševića.

- Ja sam juče radil drugu smenu, ali mi je koleginica u neverici ispričala ko je ubijen. On je često kupovao kod nas. Uvek je bio nasmejan i veoma kulturan momak. Nije delovao kao neko ko je žestok - istakla je prodavačica iz obližnjeg marketa.

Foto: Pink.rs

Policija je prilikom uviđaja pronašla nekoliko čaura, pa je zaključeno da je na Miloševića pucano iz "škorpiona". Niko od komšija sa kojima smo razgovarali nije čuo pucnje, pa se sumnja da je ubica koristio prigušivač.

Prema priči prijatelje ubijenog, ubica je na sebi imao kapuljaču.

- Strašno je to što se dogodilo u sred jutra. Srećom niko od slučajnih prolaznika nije nastradao. Viđao sam ubijenog. Nikada se niko u zgradi nije žalio na njega niti je pravio neke probleme. Jednostavno, nije bio incidentna ličnost. Ne znam zašto bi ga neko ubio - rekao nam je komšija Stefan.

N. Petričević

#Beograd

#Policija

#Ubistvo

'