AKTUELNO

Prijatelji žrtve: Ne verujemo da je motiv zločina dug, jer Šubi nikome nije ostajao dužan.

Neđa Šubara Šubi (42) gledao je kako mu Dragoslav Jovanović (25) i njegov saučesnik Miloš S. (31) muče i ubijaju majku Darinku (75) i nepokretnu tetku Milju Petković (80) pre nego što je i sam likvidiran.

Izvor otkriva da su Šubara i dve starice ubijeni u svojoj kući u Dobanovcima, odakle su Jovanovićevim automobilom odvezeni do Surčina i bačeni u septičku jamu.

- Istragom je utvrđeno da su Dragoslav i Miloš S. 5. juna došli u Dobanovce i u kući zatekli Neđu, njegovu majku i tetku, s kojima je on živeo. Prvo su za stolicu vezali Neđu, koji je inače bio izuzetno krupan i snažan čovek, a onda su počeli da se iživljavaju nad nesrećnim staricama. Iako je Milja bila u invalidskim kolicima, to ih nije sprečilo da je udaraju, šutiraju i dave do smrti. Isto su učinili i sa Neđinom majkom. Dok su krvnički mučili i ubijali bake, Neđa je morao sve to da gleda i da sluša njihovo zapomaganje. Navodno žrtva je molila krvnike da ne maltretiraju nedužne žene, ali uzalud - kaže izvor i dodaje da su se mladići iživljavali nad žrtvama satima.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

- Pretpostavlja se da je Jovanović na taj način hteo da se osveti Šubari, s kojim je poslovno sarađivao i koji mu je navodno dugovao novac za stan. Na kraju, kad su žene preminule, Jovanović je ubio i Neđu hicima iz pištolja. U kući ubijenih navodno su nađeni tragovi zločina - priča izvor i nastavlja:

- Ni to što su ih ubili na zverski način monstrumima nije bilo dovoljno, nego su žrtvama vezali i cigle oko vrata kako tela ne bi isplivala iz jame s fekalijama.

Komšije su ubijenog Neđu poslednji put videle u sredu, 5. juna, kako sa majstorima radi na ogradi oko kuće.

- U kuću u Dobanovcima se doselio pre nekoliko godina. Živeo je tu s majkom i tetkom. Bio je izuzetno finansijski jak, imao je biznis s preprodajom automobila - kaže jedan poznanik i dodaje da je svima neverovatno da je Šubara nekome ostao dužan.

Podsetimo, Dragoslav Jovanović je s trojicom drugova počinio masakr u Dobanovcima, a potom leševe sakrio na placu svog oca, iza tržnog centra u Surčinu.

Foto: Tanjug, privatna arhiva

Pet dana posle toga on je na Novom Beogradu pokušao da ubije suprugu Teodoru (25), pa je pucao sebi u glavu. Od povreda je preminuo tri dana kasnije, a njegovi drugovi i saučesnici u zločinu uhapšeni su pre tri dana.

Pročitajte još: Surčincima određen pritvor zbog trostrukog ubistva

#Surčin

#Ubistvo

'