AKTUELNO

Reči vozača BMW koji je izazvao karambol u centru Beograda LEDE KRV U ŽILAMA!

U nesreći koja je dogodila u popodnevnim satima u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, kada je automobil uleteo u baštu kafića, povređene su tri osobe - roditelji i trogodišnje dete.

Do nesreće je došlo kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, a od siline udarca jedan od automobila je uleteo u baštu kafića.

Kako mediji prenose, pozivajući se izjave očevidaca, odmah posle sudara iz BMW-a su izašla dvojica muškaraca, a osoba za koju se sumnja da je vozila je svom suvozaču rekla "gde mi je pištolj, gde mi je hekler".

Foto: TV Pink Printscreen

On je, navodno, pretio devojci koja je vozila suzuki i mladiću koji je bio pored automobila, a nakon toga su krenuli nazad ka BMW- u iz kog je navodno vozač uzeo pištolj i pobegao.

Jedan od vlasnika automobila koji je oštećen u udesu je takođe naveo da su u automobilu bila dva muškarca koji su mu, kako kaže, pretili, a da je vozač pobegao sa lica mesta.

Mladić koji je zatečen pored BMW-a, Nemanja Đ. (36) je rekao da je bio na mestu suvozača, a da je automobil vozio njegov drug, ali nije znao njegove bliže lične podatke

Povređeni su gosti kafića koji su u tom trenutku sedeli u bašti za stolom Slađana M. (33), njen suprug Stefan M. (43) i njihova trogodišnja ćerka.

#Saobraćajna nesreća

'