AKTUELNO

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je danas treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića od 17. aprila, kojom se tereti za teško ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016.

Advokat odbrane Zorana Marjanovića, Veljko Delibašić, nije bio obavešten o potvrđivanju optužnice, ali je rekao da je odluka Apelacionog suda potpuno očekivana.

- Na toliku medijsku hajku koja se vodi protiv Zorana Marjanovića bilo je očekivano da se optužnica potvrdi. Ovim nam je data mogućnost da se u toku suđenja izborimo za oslobađajuću presudu, što je, sa moje tačke gledišta, potpuno izvesno - rekao je za naš portal Delibašić.

Foto: Printscreen

Predrag Savić, pravni zastupnik porodice ubijene pevačice Jelene Marjanović, takođe nije obavešten o ovoj odluci Apelacionog suda, kaže da će u ovom slučaju optužnica vrlo klimava na pravnoj snazi, a da će se ići na to da se dokaže saučesništvo, ako ne ubistvo.

Podseća da su advokati odbrane najavili da optužnica nikada neće stupiti na snagu, ali da su plaćeni da se nadaju oslobađajućoj presudi i da rade na tome da se do nje dođe.

Foto: Media Centar Beograd

- Mi ćemo od predsednika Veća i postupajućeg sudije tražiti da nam prizna status oštećenog za pojedine članove porodice Krsmanović, pa i za Teodoru, ali o tome će konsultacije tek uslediti – kaže Savić.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića od 17. aprila, kojom se tereti za teško ubistvo supruge Jelene, 2. aprila 2016. u Borči. Ovom odlukom optužnica je nakon više neuspelih pokušaja, sada postala pravosnažna pa bi uskoro trebalo da mu se zakaže početak suđenja.

Foto: Printscreen Facebook

Pročitajte još: APELACIONI SUD POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA!

#Advokat

#Zoran Marjanović

'