AKTUELNO

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Tabanović kod Šapca jutros su poginule četiri osobe.

-Mene je brat probudi, jer je on prvi to čuo. Ja sam izvadio akumulator da se automobile ne zapali. Leševi su bili na sve strane, odavde pa dvadeset metara tamo, to je bilo sve rasuto. Jedna devojka je ležala tamo, jedna ovde. Dvoje mrtvih je bilo u auto jedino je devojka koja je vozila bila živa. Međutim, ona je u šoku, ne zna gde se nalazi. To su deca od 18 do 20 godina. Užas! - kaže Milan Ilić koje je među prvima pokušao da pomogne.

Nesreća se dogodila oko pet časova na putu Šabac-Mačvanski Prčinović, kada je automobil "ford fijesta" sleteo sa puta i udario u stub javne rasvete.

Foto: Pink.rs

Na licu mesta poginule su tri osobe ženskog pola i jedan muškrac. Jedna osoba je povređena i prevezena u šabačku bolnicu.

-Ja sam od siline udarca pala sa kreveta, a kasnije, kad sam čula šta se desilo, nisam smela da izađem napolje. Snaja i sin su pokušali da pomognu. Ova devojka što je preživela, sedela je ovde. Ja sam joj iznela čašu vode, a ona mi kaže da odem da pogledam da li je Sara živa. Ja joj kažem da ne smem od straha - priča Dragica Ilić ispred čije kuće se dogodila nesreća.

-Katastrofa! Tamo je bila devojka, ovde jedna ruka. Tamo u kolima dvoje mrtvih, šta da kažem.. - priča Milan Nikolić.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je uzrok nesreće nepilagođena brzina, a mladi su se najverovatnije vraćali iz noćnog provoda.

#Nesreća

#Saobraćajna nesreća

'