AKTUELNO

Davor P. (35) uhapšen je pod sumnjom da je izvršio četvorostruko ubistvo u Jabukovcu.

Na svim fotografijama na društvenim mrežama, osumnjičeni je u vojnoj uniformi, maskiran i naoružan, a većina njegovih objava na društvenim mrežama tiče se upravo oružja kojim je raspolagao ili novog, koje je nabavljao i kojim se hvalio.

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, sa kojima je, kako se sumnja, Davor izvršio navedeno krivično delo.

Foto: / Printscreen Instagram

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu takođe je objavljivao mnoge citate na svom Fejsbuk profilu.

Neki od njih su:

- Šamar je lekovit! Dokazano je da poboljšava cirkulaciju krvi i rad mozga.

- Pre nego što večeram vruću prasetinu, ja meso stavim na pod i preskočim ga. Kažu da se smrša ako se preskoči večera.

Foto: Printscreen Facebook

- Pijem prvu kafu, a mislim na drugu.

- Volim putovanja. Malo odem, pa dođem sebi.

Podsetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53). U žrtve je ispaljeno 10 hitaca, a tokom istrage policija je privela više od 10 ljudi.

Pročitajte još: U KUĆI UBICE IZ JABUKOVCA I DALJE ŠOK! DEDA RADOMIR O DOLASKU POLICIJE: Pa možete da mislite kako nam je! Policajci su došli i rekli da moraju da pretresu kuću, a unuka odveli za Negotin!

#Jabukovac

#Ubistvo

'