AKTUELNO

Krvavoj tuči je prethodila svađa!

Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada pretučen je i izboden juče oko 13 sati oštrim predmetom ispred jednog kafića u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Sportista i zet pevačice Nataše Bekvalac je, kako se vidi na snimku, prvo brutalno prebijen, a kada je završio na podu, jedan o muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Mihajlović je inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

Foto: E-Stock, Printscreen YouTube/Fight Site

Krvava tuča počela verbalnim obračunom

- Mihajlović je s drugarom sedeo u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sedeo za susednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

- Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobegli - navodi izvor iz istrage.

Foto: Printscreen Facebook/Damir Dado Mihajlović

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

Mihajlović se sa najpoznatijom novosadskom pevačiom orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver", a oprobala se i u pevačkim vodama.

#Nataša Bekvalac

'