AKTUELNO

Tragedija u Pančevu.

Noćas oko ponoći na pločniku ispred zgrade u Karađorđevoj 2 A u Pančevu pronađeno je beživotno telo mlade devojke.

Staklo na stepeništu zgrade na devetom spratu je slomljeno, zbog čega se sumnja da je devojka pala odatle. Noćas su na licu mesta bile prisutne ekipe hitne pomoći i policije, ali iz Hitne pomoći nisu smeli da daju bilo kakvu informaciju.

Prema nezvaničnim saznanjima, nakon obdukcije tela biće poznato da li je u pitanju samoubistvo, nesrećan slučaj ili nešto treće.

Foto: Printscreen/Google maps

Prema izjavi građanina Pančeva devojka je bila u ranim dvadesetim godinama života. Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu potvrđeno je da je beživotno telo za sada nepoznate žene stare oko dvadeset godina pronađeno ispred zgrade u Karađorđevoj 2 A.

Iz tužilaštva su naveli da je lice najverovatnije palo sa devetog sprata sudeći po oštečenjima na prozoru zgrade. Naređena je sudsko medicinska obdukcija da bi se ustanovio uzrok smrti, toksikološka analiza i preduzete su radnje radi utvrđivanja identiteta nastradale osobe.

Pročitajte još: TUŽAN, TEŽAK I KRATAK ŽIVOT: Nasmrt pretučeni Martin je dva puta ove godine izbačen iz kuće, živeo je u šupi

#Devojka

#Pančevo

#Smrt

'