AKTUELNO

Puzić se opirao prilikom hapšenja, pa je čak slomio staklo na policijskom automobilu. Policajcu koji mu je stavljao lisice majica bila natopljena krvlju.

Marko Puzić (28) je u porodičnoj kući u Bogatiću tukao svoju babu, a golim rukama sa više udaraca je usmrtio majku. Brutalnom prebijanju prehodila je jurnjava po dvorištu, a Marko je prilikom hapšenja bio u nervnom rastrojstvu, saznaju mediji.

Puzić uhapšen je danas zbog sumnje da je nasmrt pretukao svoju majku i udario babu koju je policija zatekla u lokvi krvi.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je odmah preminula od zadobijenih povreda, dok je baba prevezena u bolnicu. Kako saznajemo, u policijskoj evidenciji nije bilo prijava, a Marko nije imao sukoba sa zakonom.

Foto: Printscreen Facebook/Marko Puzic

Postoji sumnja da je reč o psihički oboleloj osobi.

Kako su mediji saznali od meštana Bogatića, ubica je završio programiranje. Ima rođenu sestru, otac radi u banci, a u vreme zločina je bio na poslu. Uz to, ubica bio je bilder, bavio se bodi bildingom, pričaju komšije, kojima je takođe pretio.

Jedna komšinica videla ga je kad je izlazio iz kuće, uplašila se i pobegla.

- Išla mu je pena na usta, pretio je i meni - rekla je jedna od komšinica.

Foto: Informer

Susedi ove porodice ispričali su i da je do konflikta navodno došlo jer su ga majka i baka sprečavale da ode kod komšije sa kojim je bio u poremećenim odnosima.

Podsećanja radi, Marko je i po dolasku policajaca bio nasilan, opirao se hapšenju i prilikom toga je razbio prozor na policijskom automobilu. Neki mediji su preneli da je uniforma policajaca koji su ga hapsili bila natopljena krvlju.

Pročitajte još: PINK.RS OTKRIVA IDENTITET žrtve i ubice iz Bogatića: Marko (28) DO SMRTI TUKAO MAJKU, a potom nasrnuo i na baku! POLICAJCI GA JEDVA OBUZDALI (FOTO)

#Bogatić

#Ubistvo

'