AKTUELNO

Zoran Albić devojčicu je satima tukao u alkoholisanom stanju i zadao joj više od 30 povreda.

Vesna Firulović priznala je da je kriva što nije pomogla svojoj ćerkici koju je na smrt prebio njen partner Zoran Albić u maju ove godine i zaključila sporazum sa tužilaštvom, prema kojem treba da bude osuđena na maksimalnu kaznu zatvora od osam godina.

Prema sporazumu, izvršenje kazne treba da sačeka u kućnom pritvoru sa nanogicom.

U Višem javnom tužilaštvu u Negotinu rečeno je da je sporazum sa okrivljenom zaključen povodom kririvčnog dela napuštanje nemoćnog lica na maksimalnu zakonom zaprećenu kaznu od osam godina.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Facebook/Privatna Arhiva, Privatna Arhiva

Ovaj sporazum treba da potvrdi presudom Viši sud u Negotinu u narednom periodu.

Firulovićeva će pravosnažnost presude sačekati u kućnom pritvoru, odnosno uz meru zabrane napuštanja stana sa elektronskim nadžorom (kućni pritvor sa nanogicom).

Protiv njenog partnera Zorana Albića Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu kojom ga tereti za teško ubistvo njene ćerke Lune od dve i po godine.

Foto: Pink.rs, Printscreen Facebook, Privatna arhiva

Za krivično delo teško ubistvo deteta zaprećana je kazna do 40 godina zatvora.

Sumnja se da je Albić devojčicu satima tukao u alkoholisanom stanju i zadao joj više od 30 povreda.

Devojčica je pored ostalog imala: prelom nadlaktice i višestruke prelome lobanje od čega je preminula na licu mesta, navodi se u saopštenju.

Foto: Privatna arhiva

Za to vreme majka je bila ispred kuće i kako je priznala, ništa konkretno nije uradila kako bi spasila sopstveno dete.

Nakon smrti deteta, majka je dva sata sa očuhom razgovarala o tome šta se dogodilo, potom su sakrili tragove i odveli dete u dom zdravlja gde su dežurnim lekarima saopštili da je dete palo sa terase, ali su istražni odrgani utvrdili drugačiju sliku celog događaja.

#Dete

#Negotin

#Ubistvo

'