AKTUELNO

Aleksandar D. (33) iz Petrovaradina, radnik obezbeđenja u jednom ugostiteljskom objektu na Petrovaradinskoj tvrđavi, uhapšen je od strane novosadske policije, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da je, 12. oktobra, ispred pomenutog ugostiteljskog objekta, rukama i nogama tukao dvadesetpetogodišnjeg mladića Dušana N.iz Bačkog Novog Sela i naneo mu teške telesne povrede.

- Dušan je hteo da uđe u lokal, a Aleksandar mu je rekao da ne može, jer navodno nema mesta. Povređeni se suprostavio rečima, a radnik obezbeđenja ga je pretukao skoro do smrti. Inače, to je isti lokal u kome su samo dan kasnije dva radnika obezbeđenja, inače bokseri, Miroslav P.i Novak M., pretukli Novosađanina A. M. - kaže izvor.

Aleksandar D. je zadržan do 48 sati, po nalogu javnog tužioca, a posle saslušanja određen mu je pritvor, u trajanju do 30 dana.

Inače, novosadska policija je upravo zbog ova dva krivična dela teške telesne povrede, u razmaku od dva dana, izvela policijsku raciju u tom lokalu, i to uz pomoć Uprave kriminalističke policije i specijalne antiterorističke jedinice SAJ.

Lokalni mediji javljaju da je tom prilikom u lokalu pronađena i droga.

#Hapšenje

#Novi Sad

'