AKTUELNO

Jedan od vođa navijača Partizana, Ljubomir Marković Kića ubijen je u petak uveče ispred pumpe u Šumicama. Dan kasnije na tom mestu osvanule su tri crvene ruže.

Ruže vezane za stubić privalače pažnju prolaznika, koji ni po čemu ne mogu naslutiti da se na ovom mestu dogodilo brutalno ubistvo.

Foto: Pink.rs/J. Stanković

Ljubomir Marković Kića (39), ubijen je u Ulici Grčića Milenka na benzinskoj pumpi. Žrtva je preminula na licu mesta, a napadač je uspeo da pobegne.

Policija intenzivno radi na pronalasku osumnjičenog, a prema pisanju pojedinih medija, Marković je pokušao da pobegne ubici trčeći od obližnjeg balona za fudbal ka pumpi.

Foto: Printscreen Facebook

Međutim tu je pao pogođen, a onda mu je ubica prišao i "overio ga" u glavu.

Kod tela ubijenog muškarca pronađen je pištolj u nelegalnom posedu, a za sada nije poznato da li je uspeo da ga upotrebi pre nego što je ubijen.

Foto: Pink.rs/J. Stanković

Podsetimo, ime Ljubomira Markovića Kiće dobro je poznato u navijačkim krugovima i u beogradskom podzemlju.

Foto: Pink.rs/J. Stanković

On je bio jedan od vođa "Alkatraza", navijačke grupe Partizana i imao je dosije zbog različitih krivičnih dela, između ostalog bio je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog ubistva Francuskog navijača Brisa Tatona u Beogradu 2009. godine. Iz zatvora je izašao pre dve godine.

Autor: S.M.

#Ubistvo

'