AKTUELNO

Uskoro počinje suđenje decenije!

Zoran Marjanović stigao je u Palatu pravde, gde pred Višim sudom treba da počne suđenje, prema optužbi za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. godine. On je došao u pratnji svojih advokata, a ispred suda ga je sačekalo više medijskih ekipa.

Advokati Nikola Dumnić i Stefan Jokić pratili su Marjanovića u stopu.

Obučen u crno odelo, Marjanović se, strogo ozbiljan, nije odvajao od svojih advokata, sa kojima je konstantno razgovarao, a na čijim licima su mogle da se vide promene raspoloženja. Da li spremni za suđenje koje ih čeka ostaje da vidimo.

Kako smo mogli da primetimo, Marjanović je na momente izgledao jako tužno, što je pokušao da sakrije velikim crnim naočarima, ali ga je izraz lica ipak, kako nam se čini, odao.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Marjanović se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana od ubistva.

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u septembru, on je negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji. 

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

#Zoran Marjanović

'