AKTUELNO

Nakon ovog incidenta policija je privela tri osobe.

Policija je uhapsila tri osobe iz Jagodine i Beograda zbog pucnjave i fizičkog obračuna u kom je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Kako piše portal Centralmedia, do obračuna je došlo zbog devojke. Naime, oko nje su se posvađali bivši i sadašnji momak, svi iz Beograda.

Kako prenosi ovaj portal, bivši mladić fatalne devojke došao je naoružan pištoljem i pokušao je da "zaustavi" njenog sadašnjeg mladića hicima iz pištolja.

Ova drama odigrala se u Jagodini u Sinđelićevoj, a potom i u Ulici Stanoja Glavaša.

Kako prenosi lokalni portal, dok je mladić pucao ulicom je naišao drugi automobil u kom su bila dva Jagodinca. Naoružani Beograđanin im je prišao, i kroz spušteno staklo na prozoru prislonio cev pištolja na čelo suvozača i naredio mu da izađu iz vozila!

Jagodinci su, kako su kasnije ispričali policajcima, mislili da pištolj nije pravi te su momku rekli da baci oružje i da se obračunaju "fer".

Beograđanin je nasrnuo na mladiće i tom prilikom zadobio teške telesne povrede. U tuči su mu mladići iz Jagodine oteli i oružje.

Dva mladića iz Jagodine ubrzo su uhapšena zbog nanošenja teških telesnih povreda, a neoružani Beogranin zbog kršenja više zakona o držanju oružja, ugrožavanja sigurnosti i izazivanja opšte opasnosti!

#Jagodina

#Pucnjava

'