AKTUELNO

Ekcplozivna naprava ostavljena u kesi na ogradi kuće. Prema prvim informacijama sa lica mesta, deminer je zbrinut u bolnici.

Eksplozivna naprava,ostavljena na ogradi porodične kuće u Kruševcu aktivirala se danas nešto posle 11 sati. Od aktivacije kapisle na napravi, povređen je deminer kontradiverzione jedinice iz Beograda. Prema prvim informacijama sa lica mesta, deminer je zbrinut u kruševačkoj bolnici i dobro se oseća.

- Vlasnik kuće je primetio kesu koja u je bila sumnjiva, bila je zakačena na ogradi dvorišta - navodi nezvanično izvor za medije. - Čovek je pozvao policiju, koja je odmah alarmirala kontradiverzionu jedinicu. Prilikom aktiviranja kapisla lakše povrede pristiju obe šake zadobio je priprandik te jedinice.

Cela ulica Gavrila Prinica bila je blokirana, a stanari su iz preventivnih razloga udaljeni iz svojih kuća. Uviđaj na licu mesta prepušten je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. O motivima ostavljanja eksplozivne naprave, kao i o njenim karakteristikama još uvek nema detalja.

#Bomba

#Kruševac

'