AKTUELNO

Pojavila se nova žrtva Malčanskog berberina. Meštanka Malče posle skoro 30 godina nam je ispričala da je Ninoslav Jovanović pokušao da je siluje i ošiša.

- Sada imam 49 godina. Sve se dogodilo kada sam imala 20, a on 17 godina - počinje ispovest uplašena žena.

- Sreo me u selu, stalno me pratio i opsedao, a onda je jednog dana je hteo da me siluje. Još uvek vučem traume i ovo što se dešava danas mi je samo sipalo so na ranu - rekla je ona.

Nesrećna žena se prisetila svog iskustva sa Berberinom i proživela ga ispočetka kada je čula da je oteo Moniku Karimanović (12).

- Ne znam kako sam uspela da se iskobeljam iz njegovih ruku. Bežala sam kao luda. Naravno, jurio me sve vreme, a onda je negde ispred moje kuće uzeo jednu letvu i lupio me po glavi. Moj otac je čuo da se nešto dešava pa je istrčao iz kuće. Kada ga je Ninoslav video dao se u beg. Ceo slučaj je zataškan, a na mom srcu i duši su ostali ožiljci, rane koje nikada nisu prošle - dodaje ona.

Ovih dana meštanka Malče sedi zaključana u svojoj kući. Svi njeni rođaci i prijatelji koji znaju kroz šta je prošla su vrlo pažljivi prema njoj.

Policija neprestano traga za odbeglim silovateljem. Potraga traje već 14 dana, a veliki broj pripadnika policije, Žandarmerije i inspektora u civilu raspoređen je na svakih 30 metara na putevima u Niškom okrugu, naročito između sela Pasjača i Malča.

Jovanović je, kako se sumnja, naoružan nožem, a moguće je da ima i vatreno oružje.

#Ispovest

#Malčanski berberin

#Silovanje

#sećanje

#žrtva

'