AKTUELNO

Pripadnici novosadske policije uhaspili su S. Š. (24), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo razbojništvo.

On je u četvrtak popodne opljačkao zlataru "Janković" u Novom naselju, a prilikom pljačke je poprskao suzavcem radnicu i odneo maju količinu nakita. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a biće uz krivičnu prijavu priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Ovaj pljačkaš je dobio i nadimak "smotani lopov" jer su njegov "podvig" snimile nadzorne kamere u zlatari, a snimak je juče bio pravi hit na internetu.

Osim što je u pljačku krenuo bez ikakve maske, pa mu se lice sasvim jasno videlo, nikako nije mogao da izađe iz zlatare, jer su vrata bila elektornski zaključana.

Panično je iza pulta pritiskao taster kako bi otvorio vrata, a dok je išao prema drugom delu objekta gde su se sklonile dve radnice, ispala mu je tacna sa nakitom.

Foto: Printscreen YouTube/jugo_tv

- U lokalu su tada bile dve radnice, a jedna od njih je, na žalost, doživela lakše povrede od spreja, obe su bile psihički uznemirene, ali drugih težih posledica nije bilo - kaže za Informer vlasnik zlatare Srboljub Janković.

#Novi Sad

#pljačka

#zlatara

'