AKTUELNO

Branko Manić (50) usmrtio je Violetu Mladenović (51), pa pozvao policiju i hladnokrvno priznao zločin.

Branko Manić (50) ubio je juče bivšu suprugu Violetu Mladenović (51) u dvorištu njene roditeljske kuće u Karavukovu kod Odžaka, nakon čega je pozvao policiju i priznao zločin.

Rođaci nesrećne žene kažu da je on juče čekao da Violeta izađe iz kuće u dvorište, a kada se ona pojavila, ispalio je u nju sedam hitaca iz pištolja.

- Njih dvoje su se razveli, a Violeta se vratila kod majke Radmile (85). Juče oko šest sati ujutro, ona je izašla po drva za šporet. Nije ni zakoračila, kada je na nju, sakriven u dvorištu, zapucao Branko. Jadnica, odmah je pala na beton. Ispalio je ukupno sedam metaka u nju. Najgore od svega je to što joj je on prišao posle ispaljena četiri hica i ispalio joj još tri - u srce, stomak i glavu, iako je već bila mrtva. Hteo je da se osigura da ju je ubio - kažu rođaci ubijene Violete koje smo juče zatekli kako peru krv na mestu na kom je ona preminula.

Foto: Nsuživo.rs

Ubica je posle zločina otišao sto metara dalje od Violetine kuće. Sakrio se kod vrtića i odatle pozvao policiju. - Ubio sam ženu, dođite po mene - rekao je Branko službeniku koji se javio na broj 192.

Prema rečima izvora, policija je brzo došla u Karavukovo i uhapsila osumnjičenog ubicu. - Mirno je sačekao patrolu i prepričao zločin. Rekao je da je iz noćne smene pravo došao do kuće Violetine majke, i to da bi je ubio. Ispričao je da se sakrio i da ju je neko vreme čekao da izađe - kaže izvor.

On dodaje da je Manić policajcima rekao da se ne kaje zbog zločina. - Ne kajem se, to sam planirao duže vreme. Nije mi žao ni što sam decu ostavio bez majke. Jedina želja mi je bila da ubijem Violetu i to sam i ostvario - navodno je rekao Manić posle hapšenja.

Rođaci ubijene žene kažu da je u trenutku zločina u kući bila samo Violetina majka, koja ne čuje dobro.

Foto: TV Pink Printscreen

Našao je sin

- Mrtvu Violetu ispred kuće našao je sin, koji je iz noćne smene došao da obiđe majku i baku. On je naišao na jeziv prizor i doživeo nervni slom - pričaju rođaci i dodaju da su Violeta i Branko bili u braku 27 godina, ali da su se pre šest meseci razveli. - Imaju dvoje dece i troje unučadi. Međutim, Branko je uvek bio prgave naravi i od početka je psihički i fizički maltretirao Violetu. Trpela je sve to zbog dece, a pre godinu i po dana je rešila da ga napusti i prešla je da živi kod majke. Pre šest meseci su se i sudski razveli. Mislili smo da je to kraj njenoj patnji. Ali Branko joj nije davao mira - priča rođak. Prema njegovim rečima, Manić je Violeti najavio da će je ubiti. - Navodno joj je rekao, kada su bili na ročištu za podelu imovine, da će je ubiti. To je sada i uradio - kaže sagovornik.

#Odžaci

#Ubistvo

'