AKTUELNO

Policija iz Sombora i dalje traga za ubicom 28-godišnjeg Marka Đurovića. U ponedeljak je Marko sa ocem izašao u šetnju, a ubijen je na Prvomajskom bulevaru. Motiv ubistva, kao i sam napadač, za sada su nepoznati.

Stravično ubistvo dogodilo se u ponedeljak oko 18:30 sati, a žrtva Marko Đurović danas je sahranjen. 

Foto: TV Pink Printscreen

Policija i tužilaštvo i dalje se nisu oglasili saopštenjem o ovom slučaju, a kako saznajemo, pojedini stanovnici Sombora su uplašeni za svoju decu, te ih ne puštaju da noću izlaze sami. 

Foto: TV Pink Printscreen

U ulici Roze Luksemburg vlada muk. Niko ne može da veruje da su se oprostili od Marka. Prijatelji i komšije ga opisuju kao dobrog mladića i ne veruju da je završio na tako trgičan način. 

Nisu želeli pred naše kamere, ali su nam rekli da je bio posvećen sportu, veseo i iskren čovek. 

- Uplašena sam jer je Sombor mali grad za tako veliki zločin. Nadam se da će ubica vrlo brzo biti uhvaćen – kaže jedna od stanovnica ovog grada za Pink. 

Foto: TV Pink Printscreen

- Bio sam na licu mesta kada se sve dogodilo. Sasvim slučajno sam se tu zatekao. Pet-šest kola policije su bila tu i samo su me prebacili na drugu stranu. Vrlo lako je ovo moglo da se desi nekom drugom, recimo meni, pritom smo sličnih gabarita, bila je noć i teško da bi nas neko razlikovao – kaže jedan mladić za Pink. Građani imaju svoje teorije o tome šta se dogodilo tog dana u Prvomajskom bulevaru koji je, inače, veoma prometan i koji vodi do centra grada.

- Prema prvoj verziji, otac i sin su se posvađali, pa je sin hteo da iskali bes na ocu. U tom trenutku, naišao je ubica koji je pokušao da pomogne ocu i u tom komešanju Marko je uboden u srce. Druga verzija je da je ubica čekao i napao kada je Marko izlazio iz apoteke - kaže jedan mladić za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako saznajemo, u ponedeljak je Marko izašao sa ocem u šetnju i ušao u apoteku da kupi lek. Kada je izašao, nepoznati napadač zadao mu je dva kobna uboda u srce nožem. Mladić je preminuo na licu mesta, a policija i dalje traga za ubicom. 

#Marko Đurović

#Sombor

#Ubistvo

'