AKTUELNO

Akciju su sproveli policajci sa Zvezdare nakon višemesečnog operativnog rada.

M. L. (16) i D. M. (17) uhapšeni su dok su iskopavali heroin iz tzv. šteka u dvorištu Šeste beogradske gimnazije. Tom prilikom policijski inspektori zaplenili su više od 40 grama heroina koji je bio zapakovan u kesice i spreman za prodaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Droga je bila zakopana pored ograde u školskom dvorištu. U nastavku akcije, u stanu jednog od osumnjičenih pronađena je kesica sa pet grama heroina i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

I u dvorištu obdaništa „Duga“ otkriven je tzv. štek dva maloletna dilera. Tu je otkopana kesa sa više od 130 grama heroina.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Akciju su sproveli policajci sa Zvezdare nakon višemesečnog operativnog rada. Sumnja se da su osumnjičeni maloletni dileri prodavali drogu učenicima Gimnazije na Zvezdari. 

Hapšenje maloletnih narko dilera i zaplena heroina u dvorištu obdaništa i škole samo je još jedan pokazatelj da je borba protiv narkomanije prioritet srpske policije. Pri tome, ne hapse se samo tzv. krupna imena, već i svako ko prodaje narkotike.

Foto: TV Pink Printscreen

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike, mladići su predati roditeljima na staranje. Jedan od uhapšenih koji je preuzeo na sebe svu zaplenjenu drogu sa krivičnom prijavom priveden je nadležnom tužilaštvu. 

#Droga

#Hapšenje

#Šesta beogradska gimnazija

'