AKTUELNO

Nikola Perović (36), sin pevačice Suzane Perović i estradnog menadžera Vladimira Perovića, nije ranjen drugog februara u od nepoznatih lica, kako se tada sumnjalo, već je, prema nezvaničnim informacijama, sam sebe upucao u nogu ispred zgrade u kojoj živi u Beogradu.

Izvor Kurira upućen u istragu otkriva da je Perović pritisnut dokazima koje je policija prikupila priznao da nije bilo napadača i da je posle porodične svađe u stanu sam ispalio hitac sebi u butinu.

Živi s tatom

Pucnjava na uglu ulica Gospodara Vučića i Maksima Gorkog dogodila se oko osam sati ujutru, u blizini zgrade u kojoj mladić živi sa ocem. - Povreda koju je zadobio nije bila teška i inspektori su istog dana razgovarali s njim. Tada je odbio da kaže šta se dogodilo i da li je video napadača, a policajcima je kratko rekao da „Čuburci ne sarađuju s murijom“. Iskusnim istražiteljima, međutim, nije promakao nijedan detalj i brzo su posumnjali da nije bilo nikakve sačekuše - otkriva izvor Kurira.

Foto: Instagram.com/suzanaperovicofficial

Krivična prijava

Sin Suzane Perović, kako navodi izvor Kurira, nema oružje u legalnom posedu. - Pištolj iz kog je najverovatnije sam sebi pucao u butinu nije pronađen i ukoliko bude utvrđeno da je u njegovom posedu, mogao bi krivično da odgovara zbog toga - dodaje sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, iako se verovalo da se Nikola posvađao u noćnom provodu s nekim i da su ga napadači sačekali ispred zgrade u kojoj živi, posle detaljnog pregleda snimaka sigurnosnih kamera sa okolnih objekata, analize tragova s lica mesta i veštačenja otisaka i tragova krvi, istražiteljima je postalo jasno da je ipak u pitanju samoranjavanje. - Nije bilo naznaka da je bilo ko pucao na Perovića, iako je on izjavio da se bacio pod parkirani auto kad je čuo pucnje. Na kraju je priznao da je posle svađe s tatom izleteo iz zgrade i sam se povredio. U bolnicu ga je upravo odvezao otac Vladimir - dodaje sagovornik.

Foto: Prinstcreen YouTube/KTV Televizija - Zvanični kanal, Tv Pink Printcsreen, Facebook.com/Nikola Perovic

Navodno, u Urgentni centar je odmah došla i njegova majka, poznata pevačica, i molila sina da policajcima ispriča sve što zna.

Osuđivan

Podsetimo, sin poznatog estradnog para odranije je poznat policiji. - On je 2013. godine osuđen zbog pljačke pumpe i odležao je zatvorsku kaznu, a privođen je i zbog ometanja javnog reda i mira - podseća izvor.

Problematični naslednik pevačice i menadžera, sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, zaposlen je u jednoj teniskoj akademiji, gde drži treninge deci. Kako se navodi, on je teniski trener s međunarodnim sertifikatom.

#Hronika

#Nikola Perović

#Suzana Perović

'