AKTUELNO

Marjanović Vladimir pojavio se danas pred sudom, gde se njegovom sinu sudi za ubistvo supruge i tom prilikom podlučio da iskoristi svoje zakonsko pravo.

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Krsmanović nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu, a pred sudijom konačno su se pojaviti preostali članovi porodice Marjanović.

Prvenstveno su trebali da budu Zoranovi roditelji, od kojih se očekivalo da po prvi put ispričaju svoja saznanja vezana za ubistvo njihove snaje.

Majka Zorana Marjanovića, međutim, nije se pojavila, a ona je, kako je rečeno doživela moždani udar.

Otac Vladimir, danas se ipak, pojavio pred sudom, ali je na zaprepašćenje prisutnih odlučio da iskoristi zakonsko pravo da ne svedoči jer je u srodstvu sa optuženim.

Saslušanje ovih svedoka samo je prvo u nizu koje nas očekuje u narednih 10 dana, jer Viši sud pozvao je njih 14 da u naredne dve nedelje ispričaju sva svoja saznanja vezana za ubistvo koje potresa javnost poslednje tri i po godine. Sledeća suđenja očekuju nas 9. i 10. marta kada će se pred sudijom pojaviti prijatelji i poznanici ovo dvoje supružnika, kao i policajci koji su bili na nasipu i učestvovali u potrazi pevačice.

#Suđenje

#Vladimir Marjanović

#Zoran Marjanović

'