AKTUELNO

Policija već nekoliko dana pokušava da odgonetne sudbinu mladića Gorana Đukića (27) iz Ćićevca, nadomak Kruševca.

Poslednji put je viđen 7. marta ove godine, oko devet sati ujutru, kada je iz svog doma krenuo ka obližnjem gradu. U Kruševcu su ga čekali drugari koji je trebalo da sa njim kolima krenu ka Filološkom fakultetu u Kragujevcu. Međutim, gubi mu se svaki trag.

Prema rečima njegovog oca Dragiše, Goran je tog dana na sebi imao crnu jaknu, svetlobraon pantalone i braon cipele, a sa sobom je poneo i vojničku torbu u kojoj su bile knjige i odeća. Mislim da je imao i oko 650 evra i 58.000 dinara za plaćenje ispita.

Mladić se, međutim, u Kragujevcu nije pojavio. Od prošlog utorka niko ga nije video. Njegov mobilni telefon je od prošle srede potpuno ugašen.

-  Od tog jutra, kada je krenuo za Kruševac, više ga nisam video ni čuo - priča Goranov otac, navodeći  da je nestanak Sina u petak prijavio policiji u Ćićevcu, ali da do danas nema nikakvih informacija o njemu.

Goran je u Ćićevcu živeo sa ocem, koji je razveden od njegove majke. Dragiša navodi da je zvao i bivšu suprugu, sinovljeve drugare, fakultet, ali da niko ništa ne zna o njegovom sinu. Za ovog mladića komšije u rodnom Ćićevcu imaju smao reči hvale. Navode da je reč o "neiskvarenoj pobožnoj duši i da mnogo voli sport".

U potragu su se uključile i komšije. Do sada su zvali sve njegove drugare i kolege sa fakulteta, ali nikakve informacije nisu dobili. Oni zato mole sve ljude koji imaju saznanja šta se dogodilo sa Goranom da pozovu njegovog druga Dragana: 063 156 9171 ili oca Dragišu: 061 226 3237 kako bi se prekinula ova agonija.

#mladić

#nestao

'