AKTUELNO

Navodno je reč o psihijatrijskom bolesniku.

Izraelac, koj navodno pati od mentalnih problema, i jednom je tvrdio da je Mesija uhapšen, nosio je odsečenu glavu svoje bivše žene, čije je telo ranije spalio. Stravičan zločin se dogodio u Tiberaisu u Izraelu.

Policija je od prolaznika dobila dojavu da ulicom luta čovek obliven krvlju, sa ljudskom glavom u rukama. - Mladić je hodao ulicom sa glavom bivše žene u rukama. Bio je prekriven krvlju i niko u prvi mah nije razumeo šta se dešava i odakle toliko krvi na njemu, tek kasnije su shvatili da u rukama drži odsečenu glavu žene - rekao je jedan od svedoka za medije u Jerusalimu, preneo je RT.

Policija je brzo privela 34-godišnjeg muškarca, a telo obezglavljene žene je izvučeno iz plamena u obližnjem stanu. Muškarac, čije ime nije objavljeno, navodno ima psihičke probleme i odmah je smešten u psihijatrijsku bolnicu. Istraga je i dalje u toku.

Žrtva je 33 - godišnja žena, koja je radila u dečijem domu. Dve nedelje pre incidenta, ona se požalila prijateljima da misli bi bivši muž mogao da je ubije. Bili su u braku 10 godina, pre nego što su se razveli. Nisu imali dece.

#Glava

#Ubistvo

#Žena

'