AKTUELNO

Telo nesrećnog Aleksandra pronađeno je u Parcanima, u Sopotu.

Telo Aleksandra Halabrina (26) iz Janošika, mladića čiji je nestanak prijavljen 20. marta, pronađeno je u opštini Sopot kada su ga psi jednog čobanina iskopali iz zemlje. Aleksandar je, prema rečima brata, na glavi imao prostrelnu ranu od vatrenog oružja.

- Jedan čobanin je u selu Parcani (opština Sopot) sa psima čuvao koze. U jednom trenutku, kerovi su nanjušili telo i počeli da kopaju. Iskopali su rupu u kojoj je bio Aleksandar. Imao je prostrelnu ranu na glavi - priča njegov brat od tetke.

Aleksandrovo telo poslato je na obdukciju, a porodica sada čeka nalaze.

- Najteže je Aleksandrovom mami, mojoj tetki. Ona je samohrana majka, bila je jako vezana za njega, pošto je on sin jedinac. Oduvek je strahovala... Osim majke, ima mene i moju mamu. Niko nije mogao da očekuje da će se ovako završiti jer smo se svi nadali da ćemo ga pronaći živog i zdravog - kazao je potreseni mladić.

Aleksandar je nestao 20. marta, a kako je tada ispričao njegov brat, trebalo je da se sastane sa nekim njemu nepoznatim osobama na Banjici. Kerovi Čobanina iz Sopotina telo su pronašli 16. maja.

Foto: nestalisrbija.rs

- Znam da se tog dana sastao sa jednim dečkom. Rastali su se, on je otišao kući, a Aleksandar je oko 15.30 na Banjici čekao nekoga da ka pokupi. Od tog trenutka ništa o njemu ne znamo - kazao je Aleksandrov brat tada.

Ko je tog dana trebalo da pokupi Aleksandra i da li je uopšte do tog susreta došlo, za njegovog brata ostala je misterija.

#Aleksandar Halabrin

#Sopot

'