AKTUELNO

Jezive fotografije Radoja Zvicera nastale su u bolnici, nakon pucnjave.

U ukrajinskim medijima isplivali su novi detalji atentata na 37-hodišnjeg Radoja Zvicera, jednog od vođa Kavčana koji je na međunarodnim poternicama skoro tri godine i koji već neko vreme živi u Kijevu sa porodicom. 

Zvicer je napadnut 26. maja, dok je džogirao. Tada je nekoliko egzekutora na njega otvorilo vatru. Žrtva je završila u bolnici, sa teškim povredama glave i i dalje je životno ugrožen. Prema poslednjem izveštaju, lekari i dalje ne znaju hoće li se Zvicer izvući. 

Prema pisanju ukrajinskog portala detective-info.com.ua, Zvicer je sigurnu smrt izbegao zahvaljujući supruzi Tamari Zvucer (35) koja je otvorila vatru na napadače i tako odbranila svog supruga.

Foto: Foto/detective-info.com.ua

Ukrajinski portal objavio je fotografije na kojima se vidi kako Tamara u ruci drži pištolj, a na sajtu su osvanule i slike Radoja Zvicera nastale u bolnici, nakon pucnjave. 

Na telu se jasno vide ulazne rane od metaka.

Foto: Foto/detective-info.com.ua

Foto: Foto/detective-info.com.ua

Foto: Foto/detective-info.com.ua

Foto: Foto/detective-info.com.ua

Podsećamo, ukrajinska policija radi na rasvetljavanju pokušaja ubistva navodnog vođe kavačkog klana i, pored dva Srbina i dva Crnogorca koji se dovode u vezu sa atentatom, uhapsila je i svog kolegu Rostislava Černobrivija, višeg narednika ukrajinske policije.

Foto: Foto/detective-info.com.ua

Službenik nacionalne policije uhapšen je tokom akcije specijalaca koji su posle pucnjave u Odesi lisice na ruke stavili srpskim državljanima Milanu Brankoviću (31) i Petru Jovanoviću (46), kao i Crnogorcima Emilu Tuzoviću (30) i Stefanu Đukiću (30). Sumnja se da im je policajac davao logističku podršku i odavao informacije otkako su početkom maja ušli u Ukrajinu.

Dvojica osumnjičenih uspela su da pobegnu, a za dvojicom osumnjičenih još uvek se traga.

#Pucnjava

#Radoje Zvicer

#Ukrajina

'