AKTUELNO

"Od one jake žene odjedanput se srozala verovatno nije više sina htela da muči i sama sebi je presudila".

Stojanka Stojanović, baka Coka, pronađena je večeras mrtva u svojoj kući na Zvezdari, u Ulici Olge Jovanović. Ona se teretila za ubistvo koje se dogodilo 2. septembra 2018. godine u Bulevaru kralja Aleksanda. Ona je bila osumnjičena da je u investitora Zorana Trifunovića ispalila tri hica iz pištolja.

Kako je za Telegraf rekao komšija Stojanke Stojanović, on je oko 18 sati video policijske automobile u komšiluku. Sin je pronašao sa nožem u grudima, verovatno kad se vratio iz grada, rekao je on.

Prema njegovim rečima, baka Coka je bila nepokretna.

“Operisala je kukove i od tih kukova nije više mogla na noge, pa je bila u bolnici jedva su je izveli, u ćebetu su je izneli, pa su je posle izvesnog vremena vratili, verovatno više sin nije mogao da se bori. Ona kad padne dole ne mogu da je vrate na krevet. Bila je u vrlo teškom stanju. Od one jake žene odjedanput se srozala verovatno nije više sina htela da muči i sama sebi je presudila”, rekao je ovaj komšija.

Osumnjičena da je u investitora ispalila 3 hica

Beograđanka se teretila za ubistvo koje se dogodilo 2. septembra 2018. godine u Bulevaru kralja Aleksanda na teritoriji beogradske opštine Zvezdara. Ona je bila osumnujičena da je u investitora Zorana Trifunovića ispalila tri hica iz pištolja, što je zabeleženo na snimcima sigurnosnih kamera.

Posle zločina je otišla kući i legla da spava. Kada je policija došla u njenu kuću u Ulici Olge Jovanović, upitala ih je: “Šta se zbilo? Sad sam ustala!”, a zatim ih je zamolila da se našminka i sredi pre hapšenja. Potpuno smireno je ušla u policijski automobil, iščuđavajući se zašto je vode, da bi u policijskoj stanici došlo do potpunog obrta.

“Tamo je iz cuga priznala ubistvo. Rekla je samo da je pucala, jer više nije mogla da izdrži tenziju u vezi sa sporom koji su vodili zbog placa. Jadala se policajcima u nedelju uveče dok su je privodili, iako je saslušanje kod tužioca bilo zakazano za ponedeljak, 3. septembar u 16 sati, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu”, ispričao je izvor blizak istrazi.

Suđenje Stojanki Stojanović odloženo je početkom decembra u Višem sudu u Beogradu. Pretres nije održan jer je Stojanka Stojkanović bila u bolnici, a, gde je hospitalizovana zbog virusa korona.

Baba Coka se nije ni prethodnog puta pojavila na suđenju, a sudu je poslala pismo da nije sposobna da prati suđenje i da će “ako mora da dođe na sud pre da se obesi u šupi”.

#baba coka