AKTUELNO

Velja Nevolja uhapšen je pre nekoliko dana, zajedno sa članovima svoje kriminalne grupe, a policija je tokom večeri završila uviđaj u njegovoj kući u Ritopeku.

U kući strave i užasa, policija je pronašla konkretne materijalne dokaze i DNK tragove koji bi trebali da posluže istrazi. Inače, sumnja se da su u ovoj kući ubijena tri muškarca.

Foto: TV Pink Printscreen

Policija je nastavila da pretražuje i šire predele u ovom naselju, u blizini Beograda, kako bi se pronašli i dodatni materijalni dokazi kada je reč o delima ove kriminalne grupe.

Organi su došli i do saznanja da je ova grupa u proteklom periodu došla do velikog broja stanova kako u Beogradu i Pančevu, tako i u drugim delovima Srbije.

Foto: Pink.rs

Stručnjaci za bezbednost smatraju da je ova grupa u rangu sa zemunskim klanom. Zbog novonastale situacije, nakon hapšenja ove kriminalne grupe, sutra će u Beogradu zasedati Savet za nacionalnu bezbednost od 8:30 sati.

Prema saznanjima, pred članovima Saveta za nacionlanu bezbednost, kojim presedava predsednik Srbije Aleksandar Vučić, naći će se i druge teme koje su u vezi sa aktulenim dešavanjima u zemlji, a tiču se Kosova, nastavka dijaloga sa Prištinom, pa i evropskih integracija Srbije.

Sednica će biti održava u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije.