AKTUELNO

Starlete Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon i Milica Živanović zvana Mimi Oro saslušane su juče jer su, kako se sumnja, bile česti gosti Veljka Belivuka u šteku njegove kriminalne grupe na stadionu u Humskoj.

One su u SBPOK-a na Makišu bile ispitane zbog svojih veza sa Belivukom, koji je osumnjičen za vođenje najopasnije kriminalne organizacije u Srbiji, ali i drugim pripadnicima njegove grupe.

Kako se navidi, pored toga što su navodno bile česti gosti u Nevoljinom šteku u Humskoj, one su bile bliske sa pojedinim članovima grupe.

Mimi Oro, kako prenose pojedini beogradski mediji, kratko je prokomentarisala da je "tačno da je odgovara na neka pitanja u vezi sa Veljkom Belivukom".

Tijana Ajfon jedno vreme bila je i verena za uhapšenog pripadnika ove kriminalne grupe Milovana Tadića Miksu. Ona je fotografije sa njim redovno objavljivala na društvenim mrežama i pričala o njihovoj ljubavnoj vezi, međutim juče nije želela da komentariše šta je pričala u policiji. Njen bivši verenik godinama je radio kao šef obezbeđenja u jednom beogradskom klubu.

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja