AKTUELNO

Na pragu onoga što bi se moglo nazvati "veliko spremanje" u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i unutar SNS, rekao je za TV VESTI politički analitičar Dejan Vuk Stanković.

Vuk Stanković je komentarišući istragu oko Veljka Belivuka, rekao da je nemoguće da se jedna ovakva kriminalna grupacija formira i organizuje, da radi, a da, kako kaže, ne postoji odgovornost onih u državi koji su zaduženi da takvo nešto spreče.

- Mora da postoji politička odgovornost. Ali je to stvar vladajuće stranke i njihovog lidera, i samo je pitanje trenutka da se to dogodi i otkrije - rekao je Vuk Stanković.

Kako kaže, državne strukture su ranije bile u dubokoj krizi i dodaje da zbog toga mora da se vodi istraga zbog čega država nije reagovala na vreme.

- Pravo je pitanje kako da se osnaže državne strukture, i da ovo sve dobije pravosudni sudski epilog. Takođe, mora da se otvori pitanje političke odgovornostin - rekao je Vuk Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk Stanković je rekao da smo na pragu onoga što bi se moglo nazvati "veliko spremanje" u Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i unutar SNS.

- Pripremaju se kadrovske promene - rekao je Vuk Stanković.

Kako kaže, sigurno da postoji i uticaj stranog faktora, koji ima određene intrese kada su u pitanju političke snage u Srbiji.

- U unutrašnjem političkom planu, takođe postoje oni kojima smeta dominacija Aleksandra Vučića i SNS. I to su stvari koje se vide iz aviona - rekao je Vuk Stanković.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Dejan Vuk Stanković