AKTUELNO

Iako je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, uhapšen pre skoro dva meseca, kao i nekoliko članova njegove ekipe, kako pišu beogradski mediji deo navijačke grupe Principi nastavlja da teroriše suparnike. Među njima su i neke poznate ličnosti.

Prema pisanjunju Kurira, Belivukovi "naslednici", prete po društvenim mrežama, pozivaju navodne dužnike, takođe prozivaju i vođe drugih navijačkih grupa da "se smire"...

Na meti su se navodno našle starlete Tamara Đurić, Jelena Krunić, navijač koji je već imao sukob sa Veljom - Rade Petrović, ali i Miloš Radisavljević Kimi čiji je broj telefona zatražen na jednoj od Instagram grupa za koju se sumnja da je vode pripadnici navijačke grupe "Principi".

Na video snimcima, mogu se jasno čuti pretnje i pokušaj iznude. Poziv je kako piše na displeju upućen Tamari Đurić.

Upozorenje, na snimku se mogu čuti mnogobrojne psovke i pretnje!

Drugi poziv koji je objavljen na društvene mreže upućen je navodno Radetu Petroviću, koji je inače bio vođa navijača jedne Partizanove frakcije, suprotstavljene onoj koju je predvodio Belivuk.

- Kaži mi, s obzirom na to da je Velja sad unutra, je li planiraš da letiš malo ili ćeš se vratiti tamo u rupu? - pita muškarac, koja mu odgovara: - To je za mene kraj odavno.

Inače, navijač Rade Petrović u žižu javnosti dospeo je kada se na društvenim mrežama pojavio snimak, koji je pod pretnjom tada javno priznao kako je njegova navijačka grupa "Partizanovci" izdala Partizan.

Nakon toga, pojavio se video kako Velja Nevolja i pripadnici navijačke grupe "Principi", primoravaju ponovo Petrovića da ponovi kako su on i Kimi pi*ke koje su prodale Partizan.

#Rade Petrović

#Tamara Đurić

#pretnje