AKTUELNO

Osumnjičenom je određen pritvor.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana prema M.O. (44) osumnjičenom da je pre tri dana usmrtio očuha (81) u porodičnom stanu u Poenkarovoj ulici u Beogradu.

Sudija za prethodni postupak nakon saslusanja doneo je rešenje kojim je odredio je pritvor prema M.O. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na predloženog svedoka, kao i zbog načina izvrsenja krivičnog dela, rekla je portparol suda Bojana Stanković.

DEVOJKA SKOČILA SA MOSTA NA ADI: Brzom akcijom rečne policije spasena u poslednjoj sekundi

Pritvor mu je određen i zbog krivičnog dela za koje se tereti - ubistvo a za koje je zaprećena kazna preko 10 godina zatvora, kao i jer je došlo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja.

Mediji su ranije preneli da je M.O. najverovatnije u alkoholisanom stanju došao u stan na 8. spratu i započeo svađu sa 81-godišnjim V.B, a potom ga usmrtio udarcem štakom po glavi.

#Beograd

#Ubistvo

#Štake

'