AKTUELNO

Sutra se navršava pet godina od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Telo pevačice Jelene Marjanović nađeno je na nasipu Crvenka u Borči, a misterija oko ovog zločina i dalje potresa Srbiju. Na groblje Zbeg izlazak su najavili njen suprug, kompozitor i aranžer Zoran Marjanović, tetka s majčine strane Ljubica Marković iz Kraljeva, a očekuju se i druge dve tetke iz Novog Pazara i Raške.

Zoran Marjanović je otkrio da je pod velikim stresom i da se vratio svom starom poslu.

– U velikoj sam gužvi. Snimam prateće vokale u jednom studiju. Pod stresom sam, isprekidano spavam – kaže Marjanović.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

UTICAJNI LJUDI SA ESTRADE

Advokat Marko Nicović, član svetskog Borda direktora policija i nekadašnji načelnik beogradske policije, ostaje pri svojim stavovima da je Jelenu „ubio sponzor koji ju je lansirao na estradu”, a da je motiv koristoljublje. – Taj čovek je i organizovao njeno ubistvo, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansirao ga je jer je bila njegova zlatna koka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog toga, naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade – smatra Nicović i navodi da policija treba da nastavi istragu.

On ističe da Jelenin suprug Zoran Marjanović (42) i njegova porodica nisu imali interesa da je ubiju jer im je donosila novac u kuću. Nekadašnji viši inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji Nicović dodaje da Marjanović ćuti o svemu jer mu tako odgovara.

Foto: Privatna arhiva

– Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema. Zoran veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi – kategoričan je bivši prvi čovek beogradske policije.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović