AKTUELNO

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči zakazano je za danas, najverovatnije neće biti održano.

Prema pisanju medija, nije isključena mogućnost da suđenje bude odloženo jer je jedan od članova veća, koje sudi Marjanoviću, zaražen korona virusom, pa novi dokaz koji je stigao u sud neće biti izveden.

Foto: Facebook.com

- Zakazano je saslušanje sudskih veštaka i iznošenje primedbi odbrane na nalaz koji je dao. U međuvremenu, u sud je stigao i izveštaj jednog mobilnog operatera u kom se navodi da mreža nije registrovala da je Zoran isključio pa ponovo uključio mobilni telefon, kako je to tvrdio u svom nalazu sudski veštak - prenose mediji.

Suđenje Marjanoviću, osim za danas, zakazano i za 16. april.

Tužilaštvo Zorana Marjanovića, podsetimo, tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Na početku suđenja, Marjanović je detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

#Suđenje

#Zoran Marjanović