AKTUELNO

Policija je za petama osumnjičenom za ovaj strašni zločin.

Beogradska polocija uradila je foto-robot razbojnika koji je 25. maja na benzinskoj pumpi kod Velikog Mokrog Luga u Beogradu ubio devetnaestogodišnju radnicu Kristinu Kaplanović. On ju je upucao pokušavajući da joj otme pazar od 10.000 dinara iz kase. Reč je o proćelavom, verovatno mlađem muškarcu, maskiranom maramom.

- Intenzivno se radi na ovom slučaju i mogu samo da vam kažem da ima pomaka, jer ne mogu da otkrivam detalje. Očekujem da će inspektori koji rade na ovom slučaju u najskorije vreme pronaći osumnjičenog - kazao je izvor blizak istrazi.

Foto: Informer

Foto-robot Kristininog ubice urađen je na osnovu svedočenja Kristininih kolega koji su bili svedoci jezivog zločina. Oni su kazali da je razbojnik kobne noći uleteo na pumpu vitlajući pištoljem, terajući ih u jedan ćošak. Pištolj je u jednom trenutku opalio, a metak je pogodio Kristinu pravo u potiljak, usled čega je, četiri dana kasnije, nesrećna devojka preminula u bolnici.

Pročitajte još: STALA POD ŠLJIVU, PA JE UBIO GROM! Stravični detalji nesreće kod Leskovca

- Kristinine kolege su pojedinačno opisale svaki detalj vezan za izgled razbojnika. Po njihovom opisu, reč je o proćelavom muškarcu, svetlijeg tena, svetlih očiju, koji je preko lica imao maramu sa dve zvezde. U policijskoj bazi podataka pregledani su svi koji odgovaraju ovakvom opisu - rekao je izvor.

- Verujemo da će policija naći ubicu našeg deteta. Čuli smo da je objavljen foto-robot tog monstruma, ali nemamo snage da gledamo sliku čoveka koji nam je ubio ćerku - rekli su roditelji.

Kristinina majka Stojanka kaže da je taj razbojnik uništio živote celoj njihovoj familiji.

Foto: Printscreen Facebook

- Bolje da je i nas ubio, da ne živimo i ne trpimo bol za njom. Uništio nam je živote, uzeo nam je jednu od tri jabuke koje smo imali. Srce će mi prepući za Kristinom - priča Stojana.

Njen otac Cane Kaplanović poverio se svešteniku pred ćerkinu sahranu da se, uprkos svom bolu, ne bi svetio ubici:

"Sad da uhvate tog čoveka, da ga dovedu pred mene, ja mu ne bih sudio. Bog će!"

#Policija

#Smrt

#Tragedija

'