AKTUELNO

Velja Nevolja i njegova kriminalna grupa, koja se tereti za niz najtežih krivičnih dela, mesecima već šokiraju javnost. Sada je pronađen i mobilni telefon, koji je unet u ćeliju, a koji je koristio ovaj klan. Direktor dnevnog lista "Srpski telegraf" Saša Milovanović kaže kako će uskoro u javnosti biti izneti novi dokazi.

Milovanović ističe da su ti dokazi toliko teškog sadržaja, da profesionalci koji su godinama u toj delatnosti, nisu mogli tri dana da spavaju, s obzirom na to da su imali noćne more od prizora koji ih je sačekao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta priča je nastavak od juče, kada smo objavili priču o tome da je unet telefon u inprovizovanim tegovima, koji je veličine upaljača. On je očigledno služio klanu Velje Nevolje. Imamo i neke transkripte, odnosno ono za šta se koristi taj telefon. Imali smo situacije da su se pisali grafiti i posle nekoliko kontakata, pa su Miljkoviću čestitali rođendan na radio-stanicama... Uskoro će biti prikazani i novi dokazi i novi snimci, da bi građani znali kako je taj klan monstruozno postupaju. Profesionalci nisu mogli dva-tri dana da spavaju kada su videli te fotografije. Budili su se noću, tri dana... - kaže Milovanović.

Iz policije je najavljeno, nakon što je pronađen ovja mobilni telefon, da će pojačati kontrolu svih zatvora u zemlji. Pomoćnik glavnog i odgovornog urednika "Večernjih novosti" za digitalno izdanje, Andrijana Nešić napominje da je klan Velje Nevolje opasna kriminalna grupa koja je delovala na teritoriji cele Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Radi se na tome da se sve to spreči, ali oni su očigledno jedna opasna kriminalna grupa koja je delovala na teritoriji Srbije. Širilo se od Niša do Beograda. Imali smo priliku da vidimo i fotografije i snimke... To je sve brutalno - govori Nešić.