AKTUELNO

Jasmina Mihajlović (47), organizatorka emisije „Kuća od srca“, poginula je danas u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci kod Kraljeva kada se kombi u kome se nalazila sudario sa kamionom „skanija“. Nesreća se dogodila oko 11 časova, a teško je povređen i vozač kombija Zoran S.

"Kuća od srca" je u selu Lađevci pomagala obnovu kuće porodice Đurović, koja živi u izuzetno teškim uslovima.

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC

Reč je o samohranoj majci koja je bolesna, a koja sama, posle smrti supruga, živi sa dvojicom sinova, od kojih je jedan takođe teško oboleo. Učiteljica dečaka je prijavila porodicu za obnovu, pa je ekipa došla da im pomogne. Udes se dogodio kada su Jasmina i Zoran krenuli po materijal za kuću - priča sagovornik Kurira.

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC

Ekipa „Kuća od srca“ pomagala je porodici Slavice Đurović da izgradi kuću. Reč je o ženi koja ima tri sina, od kojih su dvojica maloletna, a jedan od njih nepokretan.

Foto: Printscreen YouTube/ShadowProduction

Počeli su da rade kuću pre nedelju dana. Sa decom sam trenutno kod roditelja, a najstariji sin je s njima na gradilištu. Od njega sam saznala za saobraćajnu nesreću. Objasnio mi je da su oni ujutru bili tamo i da je trebalo da u Čačku nabave neki materijal. Rekao mi je da su na gradilištu svi potreseni - priča Slavica.

Foto: Printscreen YouTube/ShadowProduction

Kako je objasnila, Jasminu je upoznala kada su se dogovarali da im pomognu.

Bila je divna žena, mnogo mi je teško - kaže ona.

Prema njenim rečima, najmlađi sin ima devet godina i ima spinalnu atrofiju mišića, srednji sin ima 11 i najstariji 18 godina.

Foto: Printscreen YouTube/ShadowProduction

Foto: Printscreen YouTube/ShadowProduction

Suprug mi je preminuo prošle godine u avgustu, pomoć koju nam daje ekipa „Kuća od srca“ je za nas od neprocenjive vrednosti - rekla je Slavica.

Priču porodice Đurović pogledajte u nastavku: