AKTUELNO

Organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina M. (47) nastradala je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali.

Jasmina je iza sebe ostavila brojna dobra dela, porodice kojima je nesebično pomogla, uz pomoć ekipe im podarila krov nad glavom i obezbedila lepšu budućnost. 

Foto: Kurir/Facebook.com

Porodice su ozarenih lica dočekivale njene humane gestove, a sada tuguju za osobom koja je, po rečima Jasmininog bivšeg supruga, srce i svaki slobodan trenutak ostavljala na terenu, onima kojima je to najpotrebnije. 

U javnosti se malo zna o Jasmini jer je uvek bila iza kamere, a kako se navodi, ona je upravo zbog svog humanog gesta postala član ekipe "Kuća od srca".

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC

Zapravo, kada je ekipa emisije "Kuća od srca" došla u njen kraj da pomogne jednoj porodici, ona se tu našla i pomogla im.

Pokazala se kao vrlo sposobna. Pored toga, Jasmina je oduševila sve svojim gestom. Ona je samoinicijativno došla i pružila pomoć celoj ekipi. Na taj način je oduševila Žarka Lazića, koji je glavni producent ove emisije i koji joj je ponudio posao - kaže izvor.

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC