AKTUELNO

Organizatorka emisije „Kuća od srca“ Jasmina Mihajlović (47) poginula je pre dva dana u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci kod Kraljeva.

Tada se kombi u kom se nalazila sudario sa kamionom „skanija“. Nesreća se dogodila oko 11 časova, a teško je povređen i vozač kombija Zoran S.

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC

Jasmina će biti sahranjena danas u 13 sati na seoskom groblju Pločica. Ovim povodom juče se oglasila i produkcijska kuća "Shadow Production" koja organizuje serijal "Kuća od srca". Ekipa se emotivnom porukom oprostila od Jasmine, a istakli su i da je nikada neće zaboraviti.

Foto: Tanjug/MARJAN VUCETIC

"BILA JE VELIKI DEO EKIPE SERIJALA KUĆA OD SRCA"

Foto: Kurir/Facebook.com

Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da nas je nakon teške saobraćajne nesreće zauvek napustila naša Jaca, naš najbolji čovek i naš prijatelj. Nestalo je jedno sunce, jedna plemenita duša koja je svojim nesebičnim delima obeležila naš život i život mnogih porodica i ostavila neizbrisiv trag. Zajedno sa nama gradila je kuće za ugrožene porodice kako bi im obezbedila krov nad glavom. Spasila je mnoge svojim humanim zalaganjem i svojom neverovatnom voljom i upornošću. Živela je za to da drugima podari sreću. Pomagala je siromašnima i bolesnima do poslednjeg daha... Do poslednjeg otkucaja njenog srca. Bila je borbena do samog kraja. Dela koja je ostavila iza sebe nastaviće da žive posle nje i da pripovedaju o njenoj izuzetnoj snazi i dobroti. Bila je veliki deo ekipe serijala “Kuća od srca” - stoji u saopštenju produkcije emisije "Kuća od srca".

"Hvala ti što si ušla u naše živote i što si svojim prisustvom učinila da postanemo još bolji ljudi. Neka ti je večna slava! Nikada te nećemo zaboraviti! Njenoj porodici i njenim najdražima iskazujemo najdublje i najiskrenije saučešće." - dodaje se u nastavku.