AKTUELNO

Tužilaštvu Kantona Sarajevo predat je osumnjičeni taksista M.O. koji je sinoć uhapšen nakon prijave devojke da ju je tukao i silovao u vikendici u Semizovcu.

- Biće zadržan 24 sata i u zakonskom roku će biti ispitan. Nakon toga će postupajući tužilac odlučiti o daljim merama – rekla je Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

Inače, kriminalistički inspektori i policajci Policijske uprave Centar MUP-a Kantona Sarajevo rasvetlili su juče slučaj silovanja koje je oko 8 časova prijavila devojka iz Sarajeva.

Naime, devojka je policajcima ispričala detalje šokantnog događaja gde je rekla da ju je u jednoj vikendici na području Semizovca napastvovao 25-godišnji taksista. Takođe, devojka je imala vidne povrede po telu te je u svojoj prijavi navela da ju je osumnjičeni tukao prilikom prisiljavanja na seksualni odnos.

Foto: Facebook.com

Žrtva je noć ranije bila sa prijateljicama, a taksi su pozvale u naselju Koševsko Brdo.

Pripadnici PU Centar su imali indicije o kome se radi te su vrlo brzo pronašli taksistu i uhapsili ga. Nakon silovanja taksista je prema navodima prijave dovezao devojku na područje Opštine Centar. Ona se posle toga obratila lekarima, a potom i policiji.

Saslušano je i nekoliko svedoka koji su potvrdili navode iz prijave.